slide4 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider

„Cupa Unirii” la Fotbal-tenis în sală, ediţia a V-a, 25 ianuarie 2020

Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului vă invită să participaţi în data de 25.01.2020, la evenimentul cultural-sportivCupa Unirii” la Fotbal-Tenis, ediţia a V-a, adresat echipelor de amantori din cadrul instituţiilor, asociaţiilor şi firmelor din judeţul Covasna, programat în Sala de Sport „Valeriu Bularca” şi Sala de Sport a Liceului Teoretic ”Mircea Eliade” din oraşul Întorsura Buzăului, începând cu ora 09:30.

Competiţia este organizată de către Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului, Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (Sf. Gheorghe) şi Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna, Asociaţia Culturală „Cetatea Dacică-Valea Zânelor” din Covasna, Asociaţia Cultural-Ştiinţifică ”Carpaţii Răsăriteni” şi Primăria Întorsura Buzăului.

În cadrul proiectului „Cupa Unirii” la Fotbal-tenis vor fi organizate următoarele:

-  Turneul de fotbal-tenis pe echipe, adresat amatorilor (echipe formate din 3 jucători şi o rezervă);

- Expoziţiile foto-documentare: ”Situl arheologic de exploatare a sării de la Beclean-Băile Figa, jud. Bistriţa-Năsăud” şi Situl dacic fortificat ”Cetatea Zânelor din Covasna””.

„Cupa Unirii” la Fotbal-tenis promovează tenisul de picior în rândul amatorilor, ca activitate sportivă de petrecere a timpului liber cu beneficii asupra sănătăţii, indiferent de vârstă. Competiţia sportivă se bucură de suportul financiar al SC Axon SRL.

Turneul de fotbal-tenis se va desfăşura în data de 25 ianuarie 2020 după următorul program:

- 09:30 – 12:30: Desfăşurarea meciurilor din faza celor 2 grupe A şi B, fiecare grupă fiind formată din 4 echipe (în sălile de sport „Valeriu Bularca” şi a Liceului Teoretic „Mircea Eliade”)

- 13:00 – 14:30: Jocuri în faza semifinalelor (prin tragere la sorţi se vor alege sălile de sport în care se vor juca cele 2 semifinale: sala de sport „Valeriu Bularca” şi  sala Liceului Teoretic „Mircea Eliade”)

- 15:00 – 16:30: Finale (Sala de Sport „Valeriu Bularca”)

- 17:00: Festivitatea de premiere (Sala de Sport „Valeriu Bularca”).

Vă aşteptăm!

 Comitetul de organizare

 Constantin Iagăr, Dan Buzea, Bogdan Stroie

loading...