slide1 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider

Expoziția Mica Unire la Muzeul Oltului și Mureșului Superior

Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni vă invită la vernisajul expoziției „Mica Unire” care va avea loc marți 24 ianuarie 2012, ora 17,00

la sediul Muzeului Oltului și Mureșului Superior din Miercurea-Ciuc

            Expoziția realizată în colaborare cu Complexul Muzeal Județean Neamț, dedicată împlinirii a 153 de ani de la făurirea Unirii Principatelor Române se inscrie în seria manifestărilor menite să aducă în atenția publicului, prin intermediul unor valoroase documente și fotografii, evenimentele și personalitățile care au dus la finalizarea acestui act istoric de importanță națională.

 

 

Expoziția mai cuprinde, în premieră la Miercurea Ciuc, documente, fotografii originale și obiecte care au aparținut Principesei Elena Cuza aflate în colecțiile Complexului Muzeal Județean Neamț.

Expoziția va putea fi vizitată la Muzeul Oltului și Mureșului Superior până la sfârșitul lunii martie 2012.

Expoziția este deschisă publicului de marți până sâmbătă, de la ora 9:00 la 17:00, duminică 10:00 – 15:00, prețul biletului de intrare fiind de 6 lei pentru adulți și 1,5 lei pentru elevi. Ghidajul pentru grupuri organizate se asigură în funcție de programare, la nr. de telefon 0266 – 317726. Profesorii însoțitori nu plătesc taxa de intrare.

Taxa foto – 5,00 lei, taxa filmare – 10,00 lei.

loading...