slide1 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider

Rezultatele Cupei Îndrăgostiţilor de tenis de câmp Ediţia a IV-a , 27 februarie 2021

 

Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului, Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului și Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni, în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” din Întorsura Buzăului, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna, Asociaţia Cultural-Ştiinţifică ”Carpaţii Răsăriteni”, Asociația Română a Jocurilor și Sporturilor Tradiționale și Primăria Întorsura Buzăului, au organizat în data de 27.02.2021 evenimentul sportivCupa Îndrăgostiţilor de tenis de câmp”, Ediţia a IV-a, adresat echipelor de amantori.

Competiția s-a desfășurat în Sala de Sport „Valeriu Bularca” şi Sala de Sport a Liceului Teoretic ”Mircea Eliade” din oraşul Întorsura Buzăului.

La această competiție s-au înscris în total 9 echipe care au fost împărțite în 2 grupe (A - B). Regulamentul competiţiei a prevăzut meciuri pe sistemul cel mai bun dintr-un singur set. În caz de egalitate 6-6, departajarea s-a realizat prin jucarea unui Tie-break Set. Primele două echipe câștigătoare ale celor patru grupe (A - B) au jucat semifinalele (A1-B2 și B1-A2), finala mică și finala mare. Nu s-au jucat meciuri de departajare pentru ocuparea locurilor 5-9.

Grupa A

Grupa B

1. DIVERGENT

1. D.P. AUTO

2. L.T.M.E.

2. M.N.C.R.

3. ALL 4 ONE

3. SIMPATICII

4. MIZADI

4. A.S. CIUCAS

5. M. SADOVEANU

 

REZULTATE

Grupa A

Grupa B

1. M. Sadoveanu - Mizadi, 6-4

1. M.N.C.R. - Simpaticii, 6-2

2. M. Sadoveanu - All 4 One, 6-1

2. Ciucaș - Simpaticii, 0-6

3. Mizadi - All 4 One, 6-1

3. D.P. Auto - Ciucaș, 6-1

4. M.Sadoveanu - LTME, 1-6

4. M.N.C.R. - D.P. Auto, 6-2

5. Divergent - All 4 One, 6-2

5. Simpaticii - D.P. Auto, 7-5

6. M..Sadoveanu – Divergent, 2-6

6. M.N.C.R. - Ciucaș, 6-2

7. LTME - Mizadi, 6-0

 

8. LTME - All 4 One, 6-0

 

9. LTME - Divergent, 6-5

 

10. Divergent - Mizadi, 6-5

 

Semifinala 1

M.N.C.R. Divergent, 6-4

Semifinala 2

LTME – Simpaticii, 6-2

 Finala mică

Simpaticii –Divergent, 7-5

Simpaticii (Alina Șerban, Dani Nema) - Divergent (Iustina Tudoran, Gheorghe Boricean): 6-4.

Ambele echipe au jucat în premieră finala mică în această componență. Partida a fost una echilibrată și s-a jucat de la egal la egal, până la scorul de 4-4. Echipa Simpaticii a reușit să se impună pe final și a câștigat locul III.

Alina Șerban a câștigat această competiție în anul 2020, în timp ce Iustina Tudoran a obținut locul al treilea anul trecut.

 Finala mare

LTME – M.N.C.R., 6-3

LTME (Ana Papară, Bogdan Stroie) – M.N.C.R. (Mihaela Popica, Dan Buzea).

După ce a câștigat prima ediție a Cupei Îndrăgostiților de Tenis de Câmp în anul 2018, Echipa LTME a reușit să se impună în fața echipei MNCR, aflată în premieră în ultimul act al turneului. În prima parte a setului, jocul a fost echilibrat, dar în partea a doua, echipa LTME a jucat mult mai bine și a reușit să câștige pentru a doua oară această competiție.

Dacă echipa LTME era una dintre echipele favorite la câștigarea acestui turneu (Locul I – 2018 și Locul III- 2019), echipa MNCR a reușit să se califice spectaculos în finală la prima participare în această componență. 

 Clasamentul competiţiei:

Locul ILTME

Locul II – M.N.C.R.

Locul III – Simpaticii

Locul IV – Divergent.

 În Sala de Sport a Liceului Teoretic ”Mircea Eliade” din oraşul Întorsura Buzăului a fost organizată Expoziţia foto-documentară ”Sud-estul Transilvaniei în contextul Marii Uniri”, care cuprinde documente scrise, fotografii, hărți și componente informaționale grupate pe mai multe teme și subteme, de la Primul Război Mondial (1914-1918) până la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia, din 1 decembrie 2018. Expoziția prezintă rolul pe care l-au avut comunitățile românești din această zonă la desăvârșirea Marii Uniri.

În Sala de Sport „Valeriu Bularca” din oraşul Întorsura Buzăului a fost organizată Campania națională media de prevenire a consumului de noi substanțe psihoactive ”FII LIBER!”, implementată la nivel local de către Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna, din cadrul Agenției Naționale Antidrog. Campania urmărește informarea, educarea și conștientizarea întregii comunități locale în legătură cu efectele și riscurile consumului de substanțe noi psihoactive, în vederea neînceperii şi/sau evitării trecerii de la consumul ocazional sau recreaţional, la consumul regulat la nivelul populaţiei generale.

În cadrul acestui eveniment, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna a oferit echipelor câştigătoare tricouri personalizate ale campaniei ”Fii Liber!”, formate din materiale specifice campaniei, respectiv tricouri personalizate, rucsaci, brățări personalizate și broșuri informative.

Festivitatea de premiere

 „Cupa Îndrăgostiților de Tenis de Câmp” a fost dedicată ”Dragobetelui”, sărbătoare tradițională românească, ce marchează ziua iubirii și începutul unui nou anotimp, și a promovat tenisul de câmp ca activitate sportivă de petrecere a timpului liber. În orașul Întorsura Buzăului, această zi a fost sărbătorită prin turneul de tenis adresat echipelor formate dintr-o fată și un băiat.

Organizatorii au oferit echipelor participante, în cadrul festivităţii de premiere: cupe și medalii personalizate pentru locurile I-IV și diplome, magneți și căni personalizate pentru toate echipele prezente la turneu. Doamnele și domnișoarele au primit din partea organizatorilor câte un buchet de flori de primăvară pregătit de doamna Elena Ola căreia îi mulțumim pe această cale.

Cu această ocazie au fost aduse mulţumiri echipelor, pentru spectacolul sportiv oferit pe parcursul întrecerii, sponsorului SC Axon SRL și partenerilor, pentru sprijinul acordat în organizarea ediției a patra a Cupei Îndrăgostiţilor de tenis de câmp”.

 La festivitatea de premiere a fost prezent Primarul orașului Întorsura Buzăului, Raul Urdă, care a felicitat participanții la acest turneu și a menționat faptul că va sprijini  pe viitor organizarea proiectelor sportive adresate amatorilor de toate vârstele din toată zona Depresiunii Întorsurii Buzăului.

Organizatorii acestui eveniment cultural-sportiv: Bogdan Stroie (profesor educație fizică și sport LTME), Dan Buzea (șef secție CCVP din cadrul MNCR) și Costel Iagăr (președinte AS Ciucaș), doresc să mulțumească tuturor jucătorilor pentru spiritul de ”fair-play” de care au dat dovadă pe parcursul turneului.

Menționăm faptul că turneul s-a desfășurat cu respectarea normelor impuse de pandemie, organizatorii luând toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid 19.

Comitetul de organizare

Bogdan Stroie, Dan Buzea,Costel Iagăr   

 

Premii Cupa Îndragostiților 2021                                                     

Echipa MNCR în teren

Echipa DP Auto în teren

MNCR -Simpaticii aspecte de joc

Echipa AS Ciucaș în teren

MTE-Divergent

Finala Mica Simpaticii-Divergent

Finala mare MNCR-Eliade

Echipa LTME-Locul 1

Echipa MNCR-Locul 2

Echipa Simpaticii-Locul 3

Premiile Cupei Îndrăgostiților 2021

loading...