slide2 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider

Cupa Buzaielor la Tenis de Câmp ediţia a II a

Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului vă invită să participaţi în perioada 14-15 iunie 2014, la a doua ediţie a Cupei Buzaielor la Tenis de Câmp, programată la Sala de Sport „Valeriu Bularca”, din oraşul Întorsura Buzăului.

Acest eveniment sportiv se adresează jucătorilor amatori de tenis de câmp din zona Buzaielor, cu vârsta minimă de 18 ani. Înscrierile se pot face până la data de 13 iunie 2014, la numărul de telefon 0744.485.371. Pentru jocul de simplu, numărul participanţilor este limitat la 16 jucători, iar pentru partidele de dublu- la 8 echipe.

Cupa Buzaielor la Tenis de Câmp este un proiect sportiv care promovează în rândul tinerilor şi adulţilor atât tenisul de câmp, cât şi un stil de viaţă sănătos, prin implicarea în activităţi sportive a locuitorilor din zona Depresiunii Întorsura Buzăului.

Competiţia se va desfăşura după următorul program:

-          14 iunie 2014, începând cu ora 08:30-  jocurile de simplu;

-          15 iunie 2014, începând cu ora: 08:30- jocurile de dublu pentru echipele asociaţiilor, instituţiilor şi culuburilor din zonă; şi Festivitatea de premiere.

Cupa Buzaielor la Tenis de Câmp, ediţia a II -a, este organizată de Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna, Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe şi cu sprijinul financiar al Consilului Judeţean Covasna.

 

Vă aşteptăm cu drag!

loading...